Testimoniale, review… sau mai pe românește, impresii


Satisfacția lucrului bine făcut creează de cele mai multe ori mulțumire sufletească. Dar… și criticile constructive ne ajută să evoluăm 🙂 deși… cui nu-i place să fie lăudat…

Părerile voastre contează pentru mine și de aceea, în urma colaborării noastre, vă rog să împărtășiți impresiile avute ca urmare a acestei colaborări. În așteptarea lor, (a impresiilor 🙂 ) vă transmit mulțumiri anticipate pentru timpul alocat și numai bine!

 

 

FB_IMG_1461972907090

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Alexandra Ssi Syle on Rodan Photography

Ce sa spunem despre acesta persoana fantastica... In primul rand ne pare ff bine ca am reusit sa colaboram cu el... pt ca e un profesionist de inalt nivel... o persoana cumsecade din toate punctele de vedere.... Recomandam doar celor care stiu ce inseamna... calitatea... si nu cantitatea!!! O zi buna si tineti-o tot asa.... FELICITARI!!!

by Elena Ionita on Rodan Photography

Un simplu multumesc nu este indeajuns pentru momentele frumoase pe care ni le-ati daruit, pentru profesionalismul de care ati dat dovada si pentru rabdarea acordata! Va recomand tuturor cu multa incredere pentru ca meritati acest lucru !

by Aioanei Andrei si Nicoleta on Rodan Photography
Seriozitate si profesionalism!

Suntem foarte multumiti de tot ceea ce a tinut de fotografiile si filmarea nuntii noastre. Fotografiile si filmarea au iesit excelent, albumul este foarte frumos si bine lucrat .Multumuim inca o data d-lui Daniel.Succes in activitate si cat mai multe nunti, botezuri si cumatrii...

by Adrian si Andreea Buhosu on Rodan Photography
Sensibilitate si creativitate

Ce-ar mai fi de spus?! Realizati servicii fotografice ce starnesc emotii...si ati stiut sa creati din acea zi euforica amintiri pretioase...va multumim inca odata pe aceasta cale,si va dorim mult succes in continuare!

error: